Nieuws

- 10 november 2014 - 
“Bezoek onze stand op de LCN beurs in de IJselhallen te Zwolle, standnummer 131 in de AA-hal!”

- 24 november 2014 - 
“Via deze weg willen wij alle bezoekers, geïnteresseerden, standhouders en uiteraard ook het LCN comité bedanken voor de mooie beurs afgelopen weekend (22 en 23 november 2014) in Zwolle! Wij hebben ervan genoten en hopen ook dat u met veel plezier onze stand hebt mogen bezoeken. Wij zien u uiteraard graag volgend jaar weer terug!” Klik hier voor de beursfoto’s. ~Het KWR-Team~

- 22 december 2014 -
Wilt u nóg specifiekere onderdelen/schaalmodellen voor een betaalbare prijs? Maak dan gebruik van onze nieuwe dienst. Sinds kort beschikken wij namelijk over een 3D-printer! Met deze printer zijn we in staat vrijwel alles te printen. Houd de site goed in de gaten. Binnenkort veel meer over de printer en onze eerste resultaten!

- 23 december 2014 -
Wij bedanken via deze weg iedereen hartelijk voor het vertrouwen in ons, en de goede samenwerking in het afgelopen jaar. Wij hopen ook weer in 2015 voor u klaar te staan. Eén ieder prettige feestdagen en een voorspoedig, creatief 2015 toegewenst! ~Het KWR-Team~
——————————————————————————————————————————————————
- 4 februari 2015 -
KWR-modelbouw is ook dit jaar weer te vinden op de grootste modelbouwbeurs van Nederland. Dit op 21 en 22 februari in de Zeelandhallen te Goes. Komt dat zien!

- 24 februari 2015 -
Afgelopen weekend waren we weer te vinden op de Modelbouwbeurs in de Zeelandhallen te Goes. Op deze gezellige en druk bezochte beurs zijn wij volgend jaar weer twee dagen te vinden! Zie onder het kopje ‘Beurzen’ onze verdere beursdata voor dit jaar. Wie weet komen we u wel tegen!

- 8 juni 2015 -
Het is eindelijk zover! Onze nieuwe visitekaartjes mochten we afgelopen week in ontvangst nemen. De komende weken verwachten we nog meer PR-materiaal. See it soon!
IMG_0491  IMG_0492

- 8 juni 2015 -
Binnenkort verwacht:
- Systeem Baars Roelama Bemester. Een zéér gedetailleerd model, speciaal in opdracht gemaakt voor de klant;
- VSS-Schijven drukrol;
- Flingk Silage Eater.

Houd de site in de gaten!

- 3 november 2015 - 
Komend weekend, zaterdag 7 november, zijn wij aanwezig op de LCN regiodag Zeeland. Na een mooie rondleiding bij machinefabriek Vervaet zullen onze schaalmodellen te bewonderen zijn bij Guiljam Hoek. We hopen op een mooie dag! U komt toch ook?

- 16 november 2015 - 
Na een mooie, druk bezochte regiodag (afgelopen 7 november) zijn wij komend weekend te vinden op de jaarlijkse LCN beurs in de IJselhallen te Zwolle. Bent u benieuwd naar onze vernieuwde stand? Bezoek ons dan zeker komend weekend. KWR-modelbouw zal het gehele weekend aanwezig zijn. Standnummer 137 in de AA-hal. Klik hier voor de plattegrond van de AA-hal.

- 25 november 2015 - 
Afgelopen weekend mocht KWR-modelbouw weer aanwezig zijn op de jaarlijkse beurs van de LCN. Ook dit jaar weer in de vertrouwelijke IJselhallen te Zwolle.
We kijken terug op een zéér geslaagde beurs. Met veel enthousiaste bezoekers. We mochten veel positieve reacties ontvangen, wat ons goed doet.
Via deze weg willen wij dan ook iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht en uiteraard speciale dank aan het LCN-comité. We kijken al uit naar editie 28, met wie weet, een grotere stand? Houd ons in ieder geval in de gaten!
~Het KWR-team~
——————————————————————————————————————————————————
 - 6 april 2016 - 
Sinds begin april beschikt KWR-modelbouw over een tweede 3D-printer. Met onze nieuwe printmethode kunnen we nóg gedetailleerder printen! Hiernaast zijn we in de mogelijkheid flexibele producten te printen. Zeer geschikt voor onze ‘banden en velgen’.  Benieuwd naar onze nieuwe printresultaten? Vraag gerust meer info!